Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six

Rainbow Six: Raven Shield forsinkes

I fredag kunne Ubi Soft fortelle at deres kommende first person shooter, Tom Clancy's Rainbow Six: Raven Shield, blir forsinket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fredag kunne Ubi Soft fortelle at deres kommende first person shooter, Tom Clancy's Rainbow Six: Raven Shield, blir forsinket. Spillet skulle ha kommet i butikkene i november, i tide til julehandlen, men det blir nå utsatt til februar 2003. Årsaken til forsinkelsen er at utviklingen av spillet ikke har gått like smidig som planlagt.

Utviklingen forestas enda en gang av Red Storm Entertainment, og er basert på den siste Unreal-teknologien fra Epic Games. Noe som forklarer hvorfor Raven Shield ser så bra ut.

Relaterte tekster

0
Athena Sword forsinkes

Athena Sword forsinkes

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Enda et firma har sett seg nødt til å gå ut med triste nyheter om enda et utsatt spill. Ubi Soft kan i dag fortelle at utvidelsen til Rainbow Six 3, ved navn Athena Sword, dessverre blir forsinket.

0
Novalogic frir til fansen

Novalogic frir til fansen

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Novalogic, utgiverne av Deltaforce, Rainbow Six og Shadow Force, slipper snart en liten samlingmed de tre nevnte spillene til en meget overkommelig pris.Loading next content