Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Rålekker Halo Infinite-statue annonsert

Snart kan du plassere den mektige Spartan Chonmage i nerdealteret ditt komplett med en Yokai-hjelm.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de kuleste tilleggene som er utgitt til Halo Infinite er den legendariske Spartan Chonmage, som ble lagt til under Fracture: Tenrai-eventet. Nå har en statue som representerer dette majestetiske krigerdesignet blitt presentert og er allerede tilgjengelig for forhåndsbestilling via Xbox Gear-butikken.

Statuen produseres i et begrenset opplag på kun 2500 eksemplarer og er over ti tommer høy, altså cirka 26 centimeter. Vi kan også lese i beskrivelsen at den kommer med utskiftbare hjelmer og våpen, som blant annet et rødt Energy Sword og Disruptor.

Disse sendes ut i desember 2022, og har Europa-vennlige fraktkostnader.

Halo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content