Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rapport: Ubisoft har ingen planer for The Division 3

Massive er travelt opptatt med Avatar og Star Wars i disse dager.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første The Division ble kjent for sin utrolige grafikk, men hadde også et ganske unikt konsept for et live-service-spill som var veldig underholdende å spille. Med The Division 2 forbedret Massive Entertainment stort sett alt, og det ble godt mottatt og solgte også ganske bra med serien som nådde over 40 millioner spillere i 2021. Men det solgte fortsatt mindre enn Ubisoft har forventet, og støtten har vært en blandet pose.

The Division 2 ble lansert tilbake i 2019, som nå er fire år siden, men så langt har vi ikke hørt noen snakk om The Division 3, og smarttelefontittelen The Division Resurgence og free-to-play-prosjektet The Division: Heartland er de eneste nye tingene som er bekreftet som skjer med franchisen. Heartland er utviklet av Red Storm Entertainment, mens Massive Entertainment jobber med Avatar: Frontiers of Pandora og Star Wars-spillet vi fortsatt ikke har sett noe av.

Nå melder Insider Gaming at kildene deres har bekreftet at det ikke er et The Division 3 under utvikling hos Ubisoft, og dette betyr at vi ikke bør forvente et nytt hovedspill i serien på en god stund. Å utvikle AAA-spill er tidkrevende og tar minst tre år, noe som betyr at et best case scenario ville være en utgivelse i 2027 hvis de startet nå (som de tydeligvis ikke har).

Det ser ut til at The Division-fansen må nøye seg med The Division Resurgence og The Division: Heartland i overskuelig fremtid.

Rapport: Ubisoft har ingen planer for The Division 3


Loading next content