Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Rare: 2022 kommer til å bli det største året hittil for Sea of Thieves

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sea of Thieves hadde et meget bra 2021 med mange kule utvidelser, et stort eventyrsamarbeid med Pirates of the Caribbean og flere nye milepæler. Det sistnevnte inkluderer at det nå har 25 millioner spillere totalt hvorav fem millioner av de kommer fra Steam.

Heldigvis har Rare ingen planer om å bremse sin største suksess noensinne, og har nå i den korte videoen nedenfor meddelt at "2022 kommer til å bli det største året hittil for Sea of Thieves". Dessverre får vi ingen detaljer om hvordan de har tenkt til å oppnå dette, men vi trenger ikke vente lenge på mer informasjon, ettersom Rare har et Preview Event 27. januar klokken 19.

Om utviklerne faktisk har planer om å overgå 2021, så kan vi forvente mye kult fra den kommende presentasjonen.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?Loading next content