Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battletoads

Rare er glade for å se at Battletoads gjør comeback

Men de fokuserer på nye IPer og overlater utviklingsjobben til Dlala Studios.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi diskuterte nylig comebacket til Battletoads med studiosjefen til Rare, Craig Duncan, på E3 og snakket om hvor involvert Rare er i serien.

Det virker som de kun kommer til å spille en støtterolle for Dlala Studios, som solgte seg inn med en "amazing pitch". Rare er opptatt med Sea of Thieves, men kommer til å hjelpe Dlala med å gjenopplive Battletoads. .

"Rare's very much focussed on new IP and Sea of Thieves, and that's what we do," fortalte Duncan til Gamereactor. "And you know we'll help them, it's Rare, it's one of our franchises."

Vi vet foreløpig ikke så veldig mye mer om spillet, men regner med å få noen nyheter i månedene som kommer. Hvis du vil vite hva mer Craig Duncan hadde å si, kan du jo sjekke ut hele intervjuet i videoen nedenfor.

HQ
Battletoads

Relaterte tekster

1
BattletoadsScore

Battletoads

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Tjueseks år er en stund, spesielt om man er en padde. Kult-klassikeren Battletoads kom først ut til NES i 1991, og har fått både porteringer og oppfølgere siden. Vi...Loading next content