Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Ratchet and Clank går gull

Ratchet and Clank er nettopp gått gull, hvilket betyr at spillet snart går i trykken, for å komme ut som blanke blå skiver til din Playstation 2. Vi har detaljene innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ratchet and Clank er nettopp gått gull, hvilket betyr at spillet snart går i trykken, for å komme ut som blanke blå skiver til din Playstation 2.

HQ

Ratchet and Clank er Insomniac’s første spill siden den suksessrike Spyro the Dragon serien, som herjet på PSOne. Deres første PS2 tittel er også et plattformspill, som bruker Naughty Dogs gafikkmotor, som ble brukt i Jak and Daxter. Spillet vil være klart for europeiske butikker fra 8. november, mens amerikanerne får det noen dager før - nemlig 5. november.

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content