Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Ratchet and Clank: Lock and Loaded – screenies

Det er bare et år siden vi stiftet bekjentskap med Ratchet and Clank, men allerede i november braker det løs igjen. Vi har de nyeste skjermdumpene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er bare et år siden vi stiftet bekjentskap med Ratchet and Clank, men allerede i november braker det løs igjen.

HQ

Vi har mer info om Ratchet and Clank: Lock and Loaded i et kommende nummer av GR Magasinet, så du kan glede deg til detaljene rundt spillet. I mens kan du nyte den nyeste bunken skjermiser:

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content