Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart blir kanskje snart en del av PS Plus Premium

Det kan også være en kommende prøveversjon...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ratchet & Clank: Rift Apart er en sentral PS5-tittel, og selvsagt vil det tilføye en enorm verdi til PlayStation Plus-tjenesten om det blir lagt til der. Og det kan kanskje hende nettopp det er i ferd med å skje.

Reddit-brukeren Silmane406 har delt det som ser ut som et skjermbilde av den franske PlayStation Store, hvor spillet står markert som en PlayStation Plus Premium-tittel.

Det skal imidlertid sies at det er med Premium og Extra det snart blir tilbudt prøveperioder, så det kan godt hende det er snakk om en prøveversjon i dette tilfellet.

Uansett hva; hvilke andre spill ønsker du skal bli en del av nye PlayStation Plus?

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

0
Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content