Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six

Raven Shield - Nye screens

Raven Shield er det neste kapittelet i Rainbow Six serien, som i likhet med Splinter Cell, også er basert på en Tom Clancy lisens. Se de nye screenshotta her inne!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Raven Shield er det neste kapittelet i Rainbow Six serien, som i likhet med Splinter Cell, også er basert på en Tom Clancy lisens.

Dette spillet kommer også på PC, Xbox, PS2 og GameCube. De to sistnevnte plattformene har ingen offisiell release dato ennå, men PC versjonen slippes 24. oktober og Xbox fans må vente til 07. november før de kan leke terror-jegere. Her er de siste bildene:

Relaterte tekster

0
Athena Sword forsinkes

Athena Sword forsinkes

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Enda et firma har sett seg nødt til å gå ut med triste nyheter om enda et utsatt spill. Ubi Soft kan i dag fortelle at utvidelsen til Rainbow Six 3, ved navn Athena Sword, dessverre blir forsinket.

0
Novalogic frir til fansen

Novalogic frir til fansen

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Novalogic, utgiverne av Deltaforce, Rainbow Six og Shadow Force, slipper snart en liten samlingmed de tre nevnte spillene til en meget overkommelig pris.Loading next content