Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Origins

Rayman-spill til Super Nintendo var ikke tapt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rayman-skaperen Michel Ancel har postet et bilde på Instagram der han forteller at han har funnet et gammelt kretskort med Rayman til Super Nintendo. Spillet var altså under utvikling til den gamle konsollen, og det er kun fire personer i hele verden som har sett spillet i bevegelse. Det var antatt tapt for 24 år siden, men som Ancel skriver dukket det plutselig opp igjen.

"It's working!!!! 4 people in the world have seen this. We thought it was lost , but somewhere in the cold electronic circuit, something was still alive. and running at full 60fps !!! should do a Switch version of this".

Vi antar at han spøker, men hadde du likt en versjon til Nintendo Switch?

Rayman Origins

Relaterte tekster

9
Rayman OriginsScore

Rayman Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West - GRDK

Det Rayman mangler av ledd tar han glatt igjen på pur sjarme. Den deilige plattform-essensen er fortsatt intakt på Vita...

Rayman OriginsScore

Rayman Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Herlig sjarmerende nostalgieventyr. Ubisoft er tilbake med et nytt Rayman-eventyr, og leverer det beste spillet i serien på lenge...Loading next content