Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Razer kunngjør andre iterasjon av Nommo-høyttalerlinjen

Tre høyttalere blir med i Razers portefølje.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Razer har kunngjort sin siste iterasjon av PC-spillhøyttalere, med disse er V2-linjen med Nommo-høyttalere. Som nevnt i en pressemelding spenner høyttalerne over tre unike varianter og inkluderer en Pro versjon, en base og en X-utgave.

Den Nommo V2 Pro vil være en full-range høyttaler og trådløs subwoofer kombinasjon som er styrket av THX Spatial Audio. Det vil også tilby Razer Chroma lyn slik at du kan legge til enda mer stil på skrivebordet ditt.

Den vanlige Nommo V2 vil også tilby THX Spatial Audio støtte og er utstyrt med de samme to 3-tommers full-range drivere som Pro, bortsett fra dette kommer med en kablet subwoofer i stedet for en trådløs, og kan også skryte av RGB-støtte.

Nommo V2 X er stort sett den samme som den vanlige V2, bortsett fra at den har en mer minimalistisk design og ikke kommer med noen RGB-elementer.

Hver høyttaler sies å være kompatibel med PC, PlayStation, Nintendo Switch og mobile enheter, og kan kobles til Razer Wireless Control Pod slik at du lettere kan justere og tilpasse hver enhets lydprofiler.

Razer kunngjør andre iterasjon av Nommo-høyttalerlinjen


Loading next content