Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Realm Royale

Realm Royale feirer hittil høyeste antall samtidige spillere

Battle Royale-spillet til Hi-Rez Studios hadde nylig mer enn 120 000 spillere pålogget samtidig, og feirer dette med en ny oppdatering.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det livlige og fargerike battle royale-spillet Realm Royale feirer at de har hatt mer enn 120 000 spillere i spillet samtidig, som er det høyeste antallet de har hatt så langt, med en flunkende ny oppdatering.

Oppdateringen tilføyer katapulter som kan sende spillere til himmelse, en ny og kraftig LMG, ridedyr-emotes, nye våpenmodeller, samt at UI, våpen og ferdigheter får noen små forbedringer.

Er du en av de som herjer rundt i Realm Royale?

Realm Royale
HQ

Relaterte tekster

0
Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Realm Royale er mer enn bare enda et nytt battle royale-spill, for det kommer fra Hi-Rez Studios, som har masser av erfaring med å lage innlevelsesrike og spennende...

0
Klokken 16 på GR Live -  Realm Royale

Klokken 16 på GR Live - Realm Royale

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Paladins: Champions of the Realm er helteskytespillet til Hi-Rez Studios som nylig har utvidet og fått et enkeltstående søsken i Realm Royale. Spillet har de samme...Loading next content