Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Red Bull lanserer en F1 simulator som vil sette deg tilbake £ 100.000

Mesterskapsvinnerteamet har inngått et samarbeid med Memento Exclusives om en sim-rigg i et Red Bull-chassis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Simulering racing videospill handler om realisme. Å kjøre biler på ikoniske og realistisk skapte baner, alle ved hjelp av fysikk og mekanikk i spill som får det til å virke som om du sitter i et ekte førersete, til tross for at du faktisk sitter bak en PC og bruker et hjul festet til en metallrigg, er det spennende å være sikker. Men nå kan du ta dette et skritt videre ved å sitte i en sim-rigg som er designet og ligner en faktisk Red Bull Racing F1-bil.

Som nevnt av F1 selv, har riggen blitt opprettet av Red Bull og Memento Exclusives og ligner RB18-bilen som var nesten urørlig i 2022-sesongen. Riggen vil være tilgjengelig i en av to versjoner, hvor disse er The Champions Edition og The Race Edition, med førstnevnte med en festet frontvinge, og begge kommer med Max Verstappen eller Sergio Perez lakkeringer.

Fangsten med en virkelig premium rigg som dette er imidlertid at det koster en pen krone. Faktisk må du sannsynligvis selge huset ditt for å kjøpe et, da The Race Edition klokker inn på £ 74,999 og The Champions Edition sitter på en kjevefallende £ 99,999.

"Vi er glade for å ha vært med på å skape en unik sim-racingopplevelse som setter førere i cockpiten til den mesterskapsvinnende RB18," sa teamsjef Christian Horner i Red Bull.
– Å kjøre en (Formula 1) bil er noe de fleste av oss bare kan drømme om, men denne simulatoren er så nær som den kommer til virkeligheten. Memento Exclusives har gjenskapt bilen for å bringe banen inn i hjemmet ditt.

Dette er en annonse:

Hvis du ønsker å ta en av disse riggene, kan du gå hit for å legge inn en bestilling, med leveranser planlagt i april 2023.

Red Bull lanserer en F1 simulator som vil sette deg tilbake £ 100.000


Loading next content