Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption-salget til himmels?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne fredagen vil Rockstars Red Dead Redemption bli sluppet til Xbox One takket være at konsollen er bakoverkompatibel. Dette ble annonsert tidligere denne uken, og spillerne har åpenbart ikke latt seg be to ganger. Salget av Xbox 360-versjonen har nemlig skutt i været etter annonseringen, noe man kan se på Amazon UK (via VG247). Faktisk har salget av den vanlige versjonen økt med 6000 prosent, men GOTY-utgaven har sett en 2000 prosents økning. Nå skal det nevnes at det har normalisert seg igjen innen du leser denne saken, og det betyr sannsynligvis at spillet solgt veldig få eksemplarer i utgangspunktet.

Red Dead Redemption
HQ

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content