Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Red Dead Revolver – ferske cowboy screenies

Capcom er kanskje ikke de største fornyerne i bransjen, men Red Dead Revolver ser i hverfall ut til å foregå i et anderledes miljø enn f.eks. Resident Evil eller Devil May Cry. Vi har de nyeste screenshotta.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom er kanskje ikke de største fornyerne i bransjen, men Red Dead Revolver ser i hverfall ut til å foregå i et anderledes miljø enn f.eks. Resident Evil eller Devil May Cry.

Alt fra spøkelsesbyer til nybyggersteder brukes som bakgrunn for de voldsomme skudduellene, og det er virkelig snakk om spagetti-western hele veien. Capcom har til og med inkudert lisensiert musikk fra selveste Sergio Leones mange filmer (komponert av Ennio Morricone). Vi regner med å se mer fra Red Dead Revolver ved årets E3 messe og håper samtidig at siste årenes kameraproblemer for lengst er løst. Her er de nye screenshotta:Loading next content