Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered kommer i juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da THQ Nordic endelig bekreftet at Red Faction Guerrilla var på vei til PC, PlayStation 4 og Xbox One i form av Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered ga de oss en god del detaljer om hvordan denne nye utgaven ville se bedre ut, mens de var meget vage med "andre kvartal av 2018" da de snakket om lanseringsdatoen. Nå vet vi hvorfor.

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered vil nemlig ikke lanseres i årets andre kvartal. Heldigvis kommer det ikke lenge etter, for remasteren skal etter planen slippes den 3. juli. Samtidig kan de fortelle at alle som allerede eier originalen på Steam vil få remasteren helt gratis. PlayStation 4 Pro-eiere kan på sin side velge mellom å spille i 1500p med 60 bilder i sekundet eller 4K med 30 bilder i sekundet. Den ekstra kraften i Xbox One X gjør det mulig å velge mellom 1800p med 60 bilder i sekundet eller 4K med 30 bilder i sekundet, så der får vi tydeligvis se en liten grafisk forskjell. På den annen side vil en vanlig PS4 kjøre spillet i 1080p med 60 bilder i sekundet, mens Xbox One nøyer seg med 900p og 60 bilder i sekundet. Dermed blir den såkalte konsollkrigen småvanskelig å holde på med.

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

Relaterte tekster



Loading next content