Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
film-anmeldelser
Red Riding Hood

Red Riding Hood

Jeg må ærlig innrømme at jeg var skeptisk når jeg satte meg ned for å se enda en film som surfer på bølgen som er skapt av de skamløse Twilight-filmene. Det viste seg at det hadde jeg god grunn til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er mye som må klaffe når en skal lage en bra film. Historie, karakterutvikling, kameraføring, musikk og mye annet skal forenes som et koldtbord fullt av herlige godbiter. I stedet blir vi med Red Riding Hood (Rødhette og varulven) servert en lunken lapskaus.

HQ

Valerie bor i en liten landsby i fjellene sammen med sine foreldre og eldre søster, hvorav sistnevnte tidlig blir drept av en varulv som har plaget landsbyen en god stund. Dette må selvfølgelig hevnes, og samme kveld drar mannfolka på varulvjakt i skogen, uten hell. Neste dag våkner Valeries bestemor opp med et stort smil, det faktum at hennes barnebarn ble slaktet av en varulv dagen før er helt glemt. Valeries foreldre virker heller ikke spesielt berørt av hendelsen. En kan forklare dette med at det var vanskelige tider, slikt var vanlig, etc. Personlig støtter jeg teorien "dårlig film". Det virker som om Lucie, som datteren het, aldri har eksistert. Dette ødela mye av filmen for meg, da den mistet sin troverdighet. Og dette var bare begynnelsen på lidelsen min, skuffelsene sto fortsatt i kø.

Det lite interessante trekantdramaet mellom jenta, tømmerhoggeren og den mer velstående ungkaren bremser opp handlingen, for ikke å snakke om at det hele stinker blåkopi av Twilight lang vei. Hiv inn noen varulver, og du har et dårlig resirkulert melkingsprodukt. Dialogen er kjedelig og uten minneverdige replikker. Amanda Seyfried og Gary Oldman er de eneste som leverer, men blir hemmet av dårlige prestasjoner fra birollene og en katastrofe av et manus. Om det i det hele tatt var noe som fikk meg gjennom hele filmen, så var det nysgjerrigheten på hvem varulven var, en avsløring som var langt mindre tilfredsstillende enn jeg trodde den ville bli.

Slutten var vel det eneste jeg likte, hovedsakelig fordi filmen var ferdig, men også fordi de siste tretti sekundene faktisk er veldig bra. De er også uten dialog.

Konklusjon
Rødhette og varulven er for lang, kjedelig og forutsigbar. Styr unna.

Dette er en annonse:
Red Riding Hood

Ekstramateriale
Her er det mye å boltre seg i. Alt fra gag reels til musikkvideoer. Av en eller annen grunn har de laget 73 sekunder lang versjon av filmen, som gjorde lite annet enn å spole gjennom hele historien. En alternativ klipp av filmen er også med, men det er kun slutten som forandres nok til at det er verdt å nevne. Her er til og med masser med behind the scenes, om du vil se hvordan man lager et makkverk.

04 Gamereactor Norge
4 / 10
+
Pluss: Gode prestasjoner fra Amanda Seyfried og Gary Oldman. Minus: Kjedelig og forutsigbar
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Red Riding Hood

Red Riding Hood

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Jeg må ærlig innrømme at jeg var skeptisk når jeg satte meg ned for å se enda en film som surfer på bølgen som er skapt av de skamløse Twilight-filmene. Det viste seg at det hadde jeg god grunn til.Loading next content