Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall har krysspilling mellom PC og Xbox

Du vil kunne spille med vennene dine på Xbox, PC Game Pass, Steam og Epic Game Store.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cross-play har blitt bekreftet via Twitter for Redfall, det kommende co-op open-world førstepersonsskytespillet fra Arkane Austin. Spillere på Xbox, PC Game Pass, Steam og Epic Game Store vil kunne slå seg sammen og utforske den vampyrinfiserte øya Redfall sammen uavhengig av hvilken plattform de bruker.

Dette er gode nyheter for spillere, da det gir en mer inkluderende og samarbeidende opplevelse. Redfall lanseres 2. mai og vil forhåpentligvis levere det spennende gameplayet Arkane er kjent for, og med krysspilling kan spillerne se frem til å danne et team av vampyrjegere på flere plattformer og kjempe mot mørkets krefter med venner fra hele verden.

Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content