Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall ser mer ut som Deathloop i ny trailer

Arkane og Xbox Game Studios vil gjøre det klart at dette er et nytt kult, historie-fokusert FPS og ikke Left 4 Dead.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det faktum at Redfall ble annonsert rundt samme tid som Back 4 Blood, Evil Dead: The Game og et par andre asymmetriske flerspillerspill fikk mange til å tro at skaperne av Dishonored, Prey og Deathloop skulle følge i Left 4 Deads fotspor med deres kommende tittel. Flere intervjuer og trailere har forsøkt å gjøre det klart at det ikke er tilfelle i det siste, og her er en annen klar indikasjon på det.

Dagens trailer starter med å vise hvordan Redfalls øy går fra vondt til verre når vampyrene får litt tid til å "pusse den opp" (hvem liker ikke meldinger skrevet med blod på vegger i disse dager?) før siste halvdel viser hvordan det vil se ut når vi begynner å slå tilbake med kule våpen og superkrefter. Alt dette blandet seg med ganske mye narrativ og lore-building, så sammenligningene med Far Cry 2 og Arkanes ferskeste titler virker mye mer passende enn Left 4 Dead.

Hva tror du?

HQ
Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content