Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Redfalls dårlige mottakelse har fått spillere til å bekymre seg for Starfield

Arkanes co-op vampyrskytespill har mildt sagt ikke hatt den beste lanseringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis 2023s AAA-utgivelser har en ting til felles i skrivende stund er det dårlig ytelse ved lansering over hele linja. Titler som Star Wars Jedi: Survivor og Hogwarts Legacy har fått mye pepper fra PC-publikummet, og det relativt ferske Redfall når knapt 30 fps mens du spiller på en Xbox Series X til tider.

Redfalls problemer går utover ytelsen, men den røffe lanseringen har gjort en rekke spillere bekymret for Starfield. Starfield er nemlig også et Bethesda-prosjekt som har blitt utsatt flere forsinkelser, og vil (forhåpentligvis) se en utgivelse i år, men skuffelsen over Redfall har forståelig nok gjort mange varsomme.

Det kommer sannsynligvis til å være buggy, som tilfellet er med mange Bethesda-spill ved lansering, men hovedsakelig håper folk at spillet ytelsesmessig i det minste kjøre bra, selv om en og annen NPC blir sittende fast i en vegg.

Tror du Starfield kan leve opp til hypen?

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content