Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Majora's Mask

Relansering av Majoras Mask?

Slett ikke umulig sier Nintendo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintenods Eiji Aonuma, som er produsenten for The Legend of Zelda-serien, har forklart at dersom interessen fra fansen er stor nok vil selskapet vurdere en relansering av Nintendo 64-spillet The Legend of Zelda: Majora's Mask, på samme måte som Ocarina of Time:

- Det har gått 13 år siden Ocarina of Time opprinnelig ble utgitt, og et av de største elementene som gjorde en relansering mulig var at fansen uttrykte et sterkt ønske om nettopp dette, forklarer Aonuma overfor Nintendo Power.

- Dersom fansen har de samme følelsene og lengslene rundt en relansering av Majora's Mask, ville dette slett ikke være en umulighet, avslutter Aonuma.

The Legend of Zelda: Majora's Mask

Relaterte tekster

0
Majora's Mask gjenskapt i Unreal Engine 4

Majora's Mask gjenskapt i Unreal Engine 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En rekke Nintendo-spill har blitt gjenskapt i Epics spillmotor Unreal Engine 4 den siste tiden, blant andre The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Nå har Youtuberen...Loading next content