Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 2

Relic fortsetter som før

Company of Heroes 2 er fortsatt i rute

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega er åpenbart fornøyde med anskaffelsen av utviklerhuset Relic, som blant annet har stått bak Comany of Heroes- og Warhammer 40,000-seriene. Faktisk har de så høye tanker om studioet at de akter å endre så lite som mulig etter oppkjøpet.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne ønske Relic Entertainment velkommen i Sega-familien. Det er er høyt respektert utviklerhus, og både Company of Heroes- og Warhammer-seriene er bevis på kvaliteten til spillene deres, skriver Jurgen Post fra Sega Europe i en pressemelding.

At Company of Heroes 2 er i gode hender bekrefter også spillregissør Quinn Duffy i et åpent brev til fansen. Der skriver han at både Relic-staben og spillet er intakt, og at arbeidet vil fortsette akkurat som før.

Om Sega også har sikret seg Warhammer 40,000-lisensen hersker det fortsatt tvil om, og vi håper dette blir brakt på det rene i løpet av kort tid. Vi venter også spent på slippdatoen for Company of Heroes 2.

Company of Heroes 2

Relaterte tekster

9
Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen - GR DK

Det første Company of Heroes la listen veldig høyt for oppfølgeren, og vi har funnet ut om Relics nummer to kan innfri forventningene...

3
Vinn Company of Heroes 2 til PC

Vinn Company of Heroes 2 til PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å skaffe deg Company of Heroes 2 til PC, men må innse at feriepengene allerede har funnet veien ut av lommeboka? Da bør du prøve lykken i vår...Loading next content