Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Control

Remedy deler interessante statistikker fra Control i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Control teknisk sett kom i 2019, var det likevel mange som spilte det, og dets utvidelser, i 2020. Det betyr at det har blitt samlet en masse data fra spillernes handlinger i spillet, og de har Remedy nå delt med oss.

Via et bildeinnlegg på Twitter, som du også kan se nedenfor, fremgår det blant annet at det har blitt slengt mye møbler rundt omkring, og at det har blitt tatt ganske mange bilder i spillets Photo Mode.

Spillet får forresten også en Ultimate Edition den 2. februar, som vi gleder oss til å sjekke ut.

Control

Relaterte tekster

1
ControlScore

Control

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Remedy gjør atter en gang en meget god jobb når de blander superheltkrefter med en historie fylt med interessante personer i et fascinerende univers.

0
Få Control gratis på PC

Få Control gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden Remedy sitt Control hadde et par tekniske problemer den første tiden klarte det ikke helt å kjempe mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice og Death Stranding...

0
Control er gratis på PC

Control er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De av oss som er PlayStation Plus-medlemmer var heldige nok til å få den forbedrede utgaven av Control "gratis" fra første stund, og nå er det PC-spillere sin tur. For...Loading next content