Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Renault lanserer Twingo som elbil igjen

Den kommer på markedet i 2026 og vil koste rundt 17 000 pund.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Renault har kunngjort at de utforsker elbilområdet ytterligere ved å bringe tilbake en av sine kompakte og rimeligste biler. Twingo kommer tilbake så snart som i 2026 som en elbilmodell (også kjent som Legend) som sies å produsere CO2-utslipp som er omtrent 75 % lavere enn den gjennomsnittlige forbrenningsmotorbilen som selges i Europa i 2023.

Den nye Twingo ble annonsert som en del av Renaults Ampere Capital Markets Day, og ble vist som en konseptmodell, noe som betyr at vi fortsatt venter på å høre mer spesifikt om bilen og hva slags rekkevidde/ladetid den kommer til å levere når den debuterer, mest sannsynlig i 2026, men med en mulighet for sent i 2025 også.

Når det gjelder pris, har Renault opplyst at EV Twingo kan komme til å koste rundt 17 000 pund.

På konferansen der Twingo ble presentert, ble det også vist frem en rekke andre elbiler, deriblant Renault 4, Renault 5, Megan E-Tech og Scenic E-Tech. Disse bilene er enten allerede tilgjengelige eller kommer på markedet i løpet av de neste 18 månedene, og styrker Renaults elbilportefølje.

Dette er en annonse:
Renault lanserer Twingo som elbil igjen
Renault


Loading next content