Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7 blir penere på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom sin såkalte RE Engine har allerede imponert oss med nydelig grafikk, og Resident Evil Village viser at motoren kan gjøre det enda bedre på PlayStation 5 og Xbox Series. Derfor er dagens nyhet ganske spennende.

Det japanske selskapet forteller at både Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7: Biohazard skal komme til PlayStation 5 og Xbox Series med bedre grafikk en gang senere i år. De av oss som allerede eier spillene på forrige generasjon skal få disse oppgraderingene gratis, noe som selvsagt også gjelder på PC. Akkurat hva som forbedres sies det ikke noe om, men forvent mer informasjon om dette nærmere lansering.

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content