Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3

Resident Evil 3 får action-fylt demo på torsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere uker hat gått siden Capcom bekreftet at det ville komme en demo av Resident Evil 3 før spillet lanseres den 3. april, og nå vet vi akkurat når.

Det viser seg at ryktene stemte, for Resident Evil 3-demoen vil bli tilgjengelig både på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 19. mars, altså på torsdag. Utviklerne sier at denne vil være mer actionfokusert enn Resident Evil 2-demoen vi fikk, men at det uansett ikke betyr at vi kan bruke ammunisjonen på bare tull.

Samtidig kan de også avsløre at Resident Evil Resistance, spillets multiplayerdel hvor man spiller fire mot en, vil få en åpen beta den 27. mars. Når den avsluttes nevnes ikke, men med tanke på at det er en fredag og at spillet lanseres for fullt uken etter aner det meg at vi snakker om ut helgen.

Du kan se bittelitt av hva som venter i demoen i traileren under.

HQ

Relaterte tekster

8
Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Capcoms nyeste remake byr ikke på like mye innhold for solo-spillere som forgjengeren, men så gjør det mer enn opp for det med kvalitet av en annen verden.Loading next content