Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3

Resident Evil 3 får ingen utvidelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tross at det ikke ble helt den samme suksessen som Resident Evil 2, har Resident Evil 3 fortsatt solgt bra. Allerede for to måneder siden meddelte Capcom at de hadde passert to millioner solgte eksemplarer. Men det betyr ikke at Capcom for den saks skyld vil utvide spillet på noen måter. I et intervju med Siliconera forteller produsenten Peter Fabiano at treeren helt enkelt er et ferdig produkt.

Resident Evil 2 fikk et par mindre DLC-oppdateringer, men det kan vi ikke regne med til treeren. Det er dog på sin plass å poengtere at dette ikke gjelder Resident Evil Resistance, som forhåpentligvis får mer innhold etter hvert om det er nok spillere der.

Resident Evil 3

Relaterte tekster

8
Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Capcoms nyeste remake byr ikke på like mye innhold for solo-spillere som forgjengeren, men så gjør det mer enn opp for det med kvalitet av en annen verden.Loading next content