Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3

Resident Evil 3 passerer tre millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi visste ganske sikkert at Resident Evil 3 kom til å bli en suksess da det kom tidligere i år, så har det hele tiden stått i skyggen av Resident Evil 2, som har solgt markant bedre enn oppfølgeren.

Når det er sagt, så er det tydelig at spillets salgstall sakte, men sikkert stiger, og det kan man se i Capcoms seneste finansrapport, hvor de bekrefter at spillet har solgt tre millioner eksemplarer siden lanseringen i april. Disse tallene rapporteres dog fra 30. september, og det har nok solgt litt mer siden da.

Spillet har solgt 300.000 eksemplarer siden juli. Det blekner fortsatt ved siden av Resident Evil 2, som har passert 7,2 millioner eksemplarer, og Resident Evil 7: Biohazard ligger dessuten på 7,9 millioner eksemplarer.

Hvilket av de tre spillene liker du best?

Resident Evil 3

Relaterte tekster

8
Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Capcoms nyeste remake byr ikke på like mye innhold for solo-spillere som forgjengeren, men så gjør det mer enn opp for det med kvalitet av en annen verden.Loading next content