Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3

Resident Evil 3-remaken har nå solgt mer enn originalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom har i sin kvartalsrapport avslørt at remaken av Resident Evil 3 nå har solgt mer enn originalen fra 1999. Ifølge utgiveren har remaken solgt 3,9 millioner eksemplarer frem til 31. mars i år (dette tallet er i dag naturligvis høyere). Originalen - som opprinnelig kom til PlayStation og senere også PC, Dreamcast samt GameCube - solgte 3,5 millioner eksemplarer i sin levetid.

Capcom er tilsynelatende meget fornøyde med dette og sier at spillet offisielt er en "hit", selv om det fortsatt ligger langt bak remaken av Resident Evil 2 som har nådd over 7,8 millioner solgte eksemplarer.

Resident Evil 3

Relaterte tekster

8
Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Capcoms nyeste remake byr ikke på like mye innhold for solo-spillere som forgjengeren, men så gjør det mer enn opp for det med kvalitet av en annen verden.Loading next content