Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4 (2004)

Resident Evil 4 får heder

Wii-utgaven er frisk og lekker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den japanske spillbibelen Weekly Famitsu som gjennom årene kun har gitt en liten, utvalgt skare av spill veldig flotte karakterer, har sendt Resident Evil 4 Wii-utgaven gjennom anmeldermøllen og har i den forbindelse gitt spillet en veldig flott karakter.

To av anmelderne ga rene 10-tall, mens de to andre ga et 9-tall. Hvilket bringer den samlede scoren opp på 38 av 40 mulige, en karakter som ganske få spill får. Anmelderne sier at Wii-utgaven til forveksling ligner GameCube-versjonen, men at den nye styring med Wii-mote og nunchuck gjør hele opplevelsen frisk og lekker.

En av anmelderne konkluderte også at Wii-utgaven uansett om man har spilt GC-versjonen eller ikke, absolutt er verd å se nærmere på.

Resident Evil 4 (2004)
Resident Evil 4 (2004)
Resident Evil 4 (2004)

Relaterte tekster

9
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Jesper Karlsson

Det er noe rottent i Spania når Capcom tar med sin kuuleste actionhelt på et halvdårlig PC-eventyr...

1
Residen Evil 4 - PS2Score

Residen Evil 4 - PS2

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

Stålsett deg, bonderomantikken er forsvunnet og jakten på presidentens datter er i gang - denne gangen på Playstation 2!

0
Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 23, 2021

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 23, 2021

ARTIKKEL. Skrevet av Ruben Jones

Rubens uke har vært preget av frysepizza, en nostalgisk jakt på et platina-trofé og en stor skuffelse. Ikke at sistnevnte har noe med førstnevnte å gjøre. Dr. Oetker for life.

1
Suksess for HD-versjonene av Resident Evil

Suksess for HD-versjonene av Resident Evil

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har vist seg å være nærmest genialt av Capcom å lage såkalte HD-remasters av Resident Evil 4, Resident Evil 5 og Resident Evil 6 til både Playstation 4 og Xbox One....

3
Sjekk ut gameplay fra Resident Evil 4 HD

Sjekk ut gameplay fra Resident Evil 4 HD

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi i Gamereactor holder Resident Evil 4 som et at seriens høydepunkter, og det var derfor ingen tvil om vi skulle gi oss i kast med den oppussede versjonen på Playstation...Loading next content