Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4 Remake får demo senere i dag

Kunngjøringen har blitt oppdaget tidlig takket være en Twitch-annonse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens utgivelsesdatoen for Resident Evil 4 Remake bare er et par uker unna, venter mange fans på lanseringen av en demo for actionskrekkspillet. Det ser ut til at demoen kan lande så snart som senere i dag, hvis vi skal stole på en Twitch-annonse.

Et skjermbilde av annonsen fant veien til Twitter, hvor den ble brakt til et bredere publikum av Okami Games. De spekulerer i at Resident Evil 4 Remake-demoen vil bli gjort tilgjengelig senere i dag som en del av den kommende Capcom Showcase.

Vi er ikke sikre på om denne demoen vil inneholde en bestemt del av spillet, eller om det bare vil gi spillerne et par timer til å gjøre hva de vil med. Hvis du er desperat etter en titt på Resident Evil 4 Remake, sjekk ut forhåndsvisningen vår her.

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content