Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Resident Evil 5 på 3DS

Men spillet blir aldri lansert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcoms Yoshinoro Ono har avslørt at Resident Evil 5 i 3D var et av de første spillene han så i aksjon på 3DS, skriver CVG.

Ono sier:

- Første gangen jeg fikk prøve 3DS var i forkant av fjorårets E3-messe. Noen uker tidligere ble jeg oppringt av Takeuchi-san (produsent i Capcom) og han hadde visstnok noe kult å vise meg. Jeg tok en tur ned til Osaka, Takeuchi fisket frem en 3DS og jammen kjørte den ikke Resident Evil 5!

Street Fighter-skaperen innrømmer at han ble tatt på senga av maskinvaren:

- Jeg ble overrasket over at man kunne få plass til såpass pen grafikk i lommen, ikke minst med 3D.

Capcom har derimot ingen planer om å lansere Resident Evil 5 til 3DS. Istedenfor å overføre 360- og PS3-spillet til 3DS har de heller valgt å utvikle to frittstående spill til konsollen: Resident Evil Revelations og Resident Evil: The Mercenaries 3D.

Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....Loading next content