Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Resident Evil CGI-film på PSN?

CGI-film basert på spillserien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når Resident Evil-filmene traff markedet var det mange fans som ble skuffet over hvor lite tro filmen var til spill-serien. Det ble utviklet et slags vakuum der man ønsket seg en film som ikke bare var tro til serien, men som i større grad involverte karakterer man ble kjent med i spillet.

Resident Evil Degeneration er en CGI-film som skal tilfredstille fan-skarens behov for spill-film. Både Leon S. Kennedy og Claire Redfield er hovedpersoner i denne dataanimerte filmen som handler om et zombieutbrudd like etter hendelsene i Resident Evil 4. Men selv om dette ble en rett-til-video-utgivelse, har den solgt over 1,5 millioner DVDer, Blurayer og UMDer. Og det er jo ikke halvgalt, selv om kritikken kanskje skulle tilsi noe annet.

Nå har denne filmen blitt utgitt på PSN Store i Japan til en sum penger tilsvarende 39 dollar, og det er jo greit for late fans. Det er fortsatt ikke noen detaljer om den vil bli tilgjengelig andre steder i verden, eller hva den eventuelt vil koste å laste ned.

Resident Evil CGI-film på PSN?
Resident Evil CGI-film på PSN?
Resident Evil CGI-film på PSN?


Loading next content