Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Outbreak

Resident Evil Outbreak dementi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vår første anmeldese av Resident Evil Outbreak inneholdt en flau og ikke minst fatal feil. Koden vi baserte anmeldesen på var en tidlig debug versjon som faktisk inneholdt en amputert online del. Nå viser det seg at Capcom har valgt å fjerne hele online-tiltaket i den endelige versjonen og derfor ser vi oss også nødt til å beklage fadesen på det sterkeste og publisere en korrigert tekst, med dertilhørende korrigerte karakterer.

HQ

Relaterte tekster

0
Resident Evil OutbreakScore

Resident Evil Outbreak

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Outbreak bryter med den kjente Resident Evil-stilen og lanseres uten den lovede online-delen. Per har allikevel begitt seg inn i zombieland

0
Nye detaljer om Resident Evil Online

Nye detaljer om Resident Evil Online

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Capcoms RE Online produsent, Yoshihiro Sudo, avslørte nylig en del nye detaljer om spillet. Han sa at spillet ville være tilgjengelig ved årets E3 messe, og at de har jobbet mye med spesielt spillets størrelse.

0
Resident Evil Online - Blodfersk trailer

Resident Evil Online - Blodfersk trailer

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Resident Evil Online blir den eneste sjansen PS2 eiere får til å spille en ny episode av den skrekkinngydende serien. I dag har Capcom lagt ut en ny og fryktelig skummel trailer fra spillet.

0
Resident Evil online

Resident Evil online

NYHET. Skrevet av Jonathan Leijonberg

Capcom avslørte i går at de jobber med en online-utgave av Resident Evil. Eventyret sies å bli ett helt nytt, spesialutviklet for å spilles over Sonys nettverk.Loading next content