Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations 1 og 2 kommer til Switch i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august kunne Capcom fortelle at Resident Evil: Revelations og Resident Evil: Revelations 2 ville komme til Nintendo Switch i løpet av høsten. Den spesifikke datoen tar oss virkelig til senhøsten.

Spillene, samt utvidelsene, vil nemlig slippes den 28. november. Sammen med annonseringen har vi også fått vite at de vil ta nytte av bevegelsessensorene i kontrollene, samt HD Rumble. Dette betyr i praksis at bruker bruker den høyre til å sikte og svinge kniven, samtidig som den venstre vil brukes for å komme deg vekk fra fiender som griper deg.

Samarbeidsdelen Raid Mode kan enten spilles online eller med en Joy-Con hver, så det er i hovedsak snakk om ganske åpenbare Switch-mekanikker.

Resident Evil: Revelations

Relaterte tekster

4
Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Jill Valentine reiser på enda et Middelhavscruise i HD-konverteringen av den tidligere bærbare monsterslakten. Vi har satt karakter på Resident Evil: Revelations...

2
Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut...Loading next content