Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations har fått PS4- og Xbox One-dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Capcom annonserte at Resident Evil: Revelations ville komme til Playstation 4 og Xbox One kunne de kun si at det ville slippes i løpes av høsten. Nå viser det seg at det ikke blir når det er aller mørkest heller.

De nye utgavene vil nemlig slippes 29. august. Dette er lanseringsdatoen over hele verden, så amerikanerne får spillet to dager før planlagt også. Utviklerne får uansett ikke to dager ekstra fri, for nå kan det japanske studioet fortelle at både Resident Evil: Revelations og Resident Evil: Revelations 2 vil komme til Nintendo Switch senere i høst. De ønsker ikke å si mer enn det for øyeblikket, så vi vet ikke om spillene til ta nytte av konsollen sine særegne funksjoner.

Er du interessert i å kjøpe spillet til en av disse konsollene?

Resident Evil: Revelations

Relaterte tekster

4
Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Jill Valentine reiser på enda et Middelhavscruise i HD-konverteringen av den tidligere bærbare monsterslakten. Vi har satt karakter på Resident Evil: Revelations...

2
Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut...Loading next content