Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations kommer til PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange stilte seg ganske spørrende til hvordan resultatet ville bli da Capcom annonserte at Resident Evil: Revelations ville ta hoppet fra 3DS til hjemmekonsollene, men det viste seg at det faktisk ble ganske bra. Nå får vi se om spillet vil ta det neste steget like bra.

Capcom kan nemlig avsløre at spillet vil komme til Playstation 4 og Xbox One i løpet av høsten. De ønsker ikke å si mer enn det for øyeblikket, men lover mer informasjon om "kort tid".

Hva synes du om Revelations? Bør folk vurdere et kjøp?

Resident Evil: Revelations

Relaterte tekster

4
Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Jill Valentine reiser på enda et Middelhavscruise i HD-konverteringen av den tidligere bærbare monsterslakten. Vi har satt karakter på Resident Evil: Revelations...

2
Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut...Loading next content