Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resistance 3

Resistance 3 får survival-modus

Ny utvidelse klar i løpet av uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ganske enkelt ikke kan få nok av skytespillet Resistance 3 har vi en god nyhet til deg. Utvikler Insomniac Games har nemlig annonsert en ny utvidelsespakke til spillet, som vil være klar for nedlasting allerede i løpet av denne uken.

Pakken har fått navnet Brutality og legger til en ny survial-modus i spillet. Denne modusen vil ta deg med til en mørkere utgave av Wales-kartet, der du må kjempe mot stadig tøffere bølger av Grim-mutanter.

Litt ekstra hjelp har utviklerne dog fått plass til, i form av det nye sleggevåpenet. I tillegg er lydsporet levert av metal-bandet Mastodon, som stiller med fem låter deres nyeste album The Hunter, ved siden av to instrumentallåter fra det tidligere Blood Mountain-albumet.

Resistance 3
Resistance 3Resistance 3
Resistance 3
Resistance 3
Resistance 3
Resistance 3
Resistance 3
Resistance 3

Relaterte tekster

Resistance 3Score

Resistance 3

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Resistance 3 har god skytefølelse, detaljerte omgivelser og smidig kampdynamikk. Richard har testet avtrekkerfingeren og satt karakter...Loading next content