Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resistance 3

Resistance 4 uten Insomniac?

Utvikleren er åpen for å dele på arbeidet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Resistance 3 skal slippes i starten av neste måned, men utvikler Insomniac Games har også en rekke andre jern i ilden om dagen. Så mange faktisk at de nå vurdere hvorvidt en etterfølger til spillet skal bli utviklet av dem eller en ekstern utvikler:

- Vi har laget Resistance 3, og vi er riktig så stolte av det, men for øyeblikket har vi ingen planer om et Resistance 4. [...] Nihilistic utvikler allerede et Resistance til Vita, som blir fremragende. Vi har virkelig respekt for de folkene som utviklere. I tillegg ble PSP-spillet Resistance Retribution utviklet av Sony Bend. Sony kan gå i mange retninger med Resistance-serien, og jeg kan så absolutt se for meg at den blir overtatt av en annen utvikler, forklarer Insomniacs Marcus Smith overfor Gaming Union.

Utover Resistance 3 jobber Insomniac for tiden med Ratchet & Clank: All 4 One, og det nylig annonserte EA-spillet OverStrike.

Resistance 3

Relaterte tekster

Resistance 3Score

Resistance 3

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Resistance 3 har god skytefølelse, detaljerte omgivelser og smidig kampdynamikk. Richard har testet avtrekkerfingeren og satt karakter...Loading next content