Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Return of the Otherworld-begivenheten til For Honor starter nå

Tilføyer nye kosmetiske gjenstander, ukentlige oppdrag med mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har avdekket en Halloween-begivenhet kalt Return of the Otherworld, som er i gang nå i For Honor på PC, PS4 og Xbox One, og som varer frem til 8. november.

Endless March er en ny spillmodus som er en varaint av 4v4 Dominion Mode, hvor alle soldatene er skjeletter og gjør skummelt mye skade.

Marching Fire-utvidelsen tilføyde en PvE Arcade-modus til spillet, og i Return of the Otherworld dukker det første Arcade Weekly Quest opp, hvor spillere må kjempe mot skjeletter og sjamaner for eksklusivt kosmetisk loot.

Spillere kan så klart også tilpasse heltene sine med nye Mask Outfits, tilgjengelig for 15,000 Steel per Hero i den første uka. Begivenheten kan også by på andre kosmetiske gjenstander, våpen og en ny Moonlight Sonata-effekt.

Sjekk ut traileren nedenfor for mer informasjon.

HQ
For Honor
For Honor
For HonorFor HonorFor Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content