Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal sin samarbeidsmodus virker meget bra i gameplayvideo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Housemarque var det eneste PlayStation-studioet som var en del av State of Play-sendingen i forrige uke, og imponerte da med den kommende Ascension-oppdateringen til Returnal. Denne skal blant annet inkludere en ny modus kalt Tower of Sisyphus som lar oss kjempe gjennom en uendelig rekke fiender i tillegg til å bygge videre på den mystiske historien i spillet. Finnene var likevel litt hemmelighetsfulle om akkurat hvordan denne fungerer, så for å hjelpe litt på saken har de offentliggjort en nesten 19 minutter lang gameplaypresentasjon hvor vi får se både nye fiender, hvordan man øker poengsummen sin, noen glimt av historien og mer. Alt dette gjør det fullstendig klart at jeg skal gå tilbake til det fremragende spillet neste uke.

HQ
Returnal

Relaterte tekster

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.

0
Returnal er på vei til PC

Returnal er på vei til PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med Horizon: Zero Dawn, God of War og Uncharted: Legacy of Thieves Collection har Sony allerede vist at de vil satse mye mer på PC fremover, og den siste har vi hørt at...Loading next content