Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tetris Effect

Rez Infinite-skaperne avslører Tetris Effect til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På mandag kunne Sony fortelle at de vil ha én ny annonsering hver dag frem til mandag, og at den første skulle komme i dag. De holdt ord.

Det viser seg at spillet det er snakk om heter Tetris Effect, og utvikles av Tetsuya Mizuguchi-sans Enhance Games. For de som ikke vet det er dette studioet bak Rez Infinite og Lumines Remastered, så allerede der vet du vel egentlig hva som venter i dette nye spillet. Her snakker vi om moderne Tetris med over 30 nivåer, hvert med sin egen musikk, tetriminodesign, bakgrunn og lydeffekter. Nytt denne gangen er en ny "Zone"-funksjon som lar oss stoppe tiden, og dermed ogsåTetriminosene fra å dale nedover. Utenom det får vi også klassiske moduser som Marathon, Sprint og Ultra, samt en rekke andre nye moduser og funksjoner som kan nytes både på TV-skjermen og i PlayStation VR når spillet kommer til PlayStation 4 i høst. Det er i alle fall ikke vanskelig å se hvorfor spillet har fått navnet sitt når man ser annonseringstraileren.

HQ
Tetris Effect
Tetris EffectTetris EffectTetris Effect

Relaterte tekster

1
Tetris EffectScore

Tetris Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

"Man kan ikke finne opp hjulet igjen" er noe enkelte liker å si, men nå viser Enhance Games at dette bare er tull. Tetris Effect tar nemlig en velkjent oppskrift til nye høyder.Loading next content