Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
High on Life

Rick and Morty-skaper lager absurd FPS-spill

Og det kommer allerede i oktober.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Justin Roiland har ikke lagt skjul på at han også liker å lage videospill i tillegg til Rick and Morty og Solar Opposites. Med Accounting+ og Trover Saves the Universe har ambisjonene blitt stadig større, så da blir selvsagt det neste en av verdens mest elskede sjangere.

High on Life er nemlig et førstepersons skytespill, men et litt utenom det vanlige. Her spiller vi nemlig som et galaktisk dusørjeger som må jakte ned noen helt absurde skapninger med ulike levende våpen med sine egne personligheter og funksjoner på planeter som helt klart bærer preg av Roiland sin humor. Om denne beskrivelsen og traileren under gjør deg like interessert som meg er det greit å nevne at High on Life slippes på PC og Xbox en gang i oktober.

HQ
High on Life
High on Life

Relaterte tekster

0
High on LifeScore

High on Life

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det gode føles veldig bra i Rick & Morty-skaperens nye High on Life, men dessverre er det mye mer som absolutt ikke fungerer...Loading next content