Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alien

Ridley Scott ba Stanley Kubrick dra til helvete da Alien kom ut

Ikke den høfligste måten å snakke til en fantastisk regissør på, men det overrasker oss ikke hvem som sa det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ridley Scott er kjent for å være ganske frittalende. Han er ikke glad for at historikere og franskmenn kritiserer ham for skildringen av Napoleon, men ikke engang andre regissører er tilsynelatende trygge for hans tungepisk.

HQ

I et nylig intervju med The Times fortalte Ridley Scott om da Stanley Kubrick ringte ham etter utgivelsen av Alien. "Han sa: 'Det er Stanley Kubrick'. Jeg sa: "Dra til helvete! Han sa: "Nei, det er Stanley Kubrick". Han sa: 'Jeg har sett Alien, hvordan fikk du skapningen ut av brystet på fyren?'".

Det høres ut som om Scott ba Kubrick om å "dra til helvete" mer av overraskelse enn noe annet. Det ville i hvert fall vært et sjokk å få en telefon fra en av tidens største regissører helt ut av det blå. Det passer også perfekt for Kubrick at han umiddelbart spør hvordan Scott fikk til litt filmmagi.

Alien

Relaterte teksterLoading next content