Norsk
Gamereactor
nyheter
Aion

Rike spillere etter Aion-glipp

Virtuell finanskrise

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen av spillerne på Aion-serveren Azphel fikk en gladmelding for lommeboka i går. Sjokket var stort da en feil i systemet presenterte spillerne med over 30 billioner Kinah som belønning for en oppgave - en regnefeil som skapte furore i spillets økonomi.

Mens selv vanlige objekter ble solgt for vanvittige mengder Kinah, spredte nyheten seg utenfor spillet svært hurtig. Utvikleren var derfor rask til å tilbaketrekke belønningene for å rydde opp i kaoset - ny-milliardærenes mistet både pengefangsten og spilletiden i timene det foregikk.

Azphel-serveren ble tatt ned for nød-vedlikehold kort tid etterpå, og nyheter om en tilbakestilling kom tidlig på samme dag. Per nå har Aion-teamet planlagt en server-rulling til 6:00 CST mandag morgen, men under sjekken skal de også ha funnet noen feil med direkte innvirkning på Azphel-økonomien. Et løfte om løpende oppdatering ble gitt samme dag.

Det er imidlertid ikke første gang NCsoft-skaperne har møtt dette problemet. En serverfeil i Guild Wars den 13. mars i 2006 nullstilte alle handelsmenn, som resulterte i urealistiske, lave priser.

Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion

Relaterte tekster

Aion: The Tower of EternityScore

Aion: The Tower of Eternity

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Aion har vært i beta i snart to år nå, og nå er det endelig klart for at vi europeere kan ta del i den episke krigen i nettrollespillet Aion. Kim gir deg dommen.

Aion-konkurranse

Aion-konkurranse

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

NCSoft starter open beta for nettrollespillet Aion neste uke. Vi har en bunke med invitasjoner til herligheten, og vi lodder dem ut til de som svarer riktig på to enkle spørsmål.Loading next content