Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Rimac Nevera skal ha slått 23 rekorder på én dag.

Den helelektriske hyperbilen har satt alle slags nye akselerasjons- og bremserekorder.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den helelektriske hyperbilprodusenten Rimac har nettopp kunngjort at Nevera-modellen har slått og satt 23 hastighets-, akselerasjons- og bremserekorder på en testbane i Tyskland.

Som avslørt i en pressemelding, blir vi fortalt at bilen nå regnes som den raskeste produksjonselektriske bilen på markedet, etter å ha klart å oppnå 0-400-0 km / t (0-249-0 mph) på bare 29.93 sekunder.

For å legge til dette er en rekke benchmarks, bremsing, og full gass rekorder som når totalen står for 23 individuelle rekorder, som i seg selv er også en rekord for flest antall ytelsesrekorder brutt i løpet av en enkelt dag.

"I dag er jeg stolt over å kunne si at bilen vi har laget kan komme opp i 400 km/t og tilbake til 0 på kortere tid enn det tok McLaren F1 å akselerere opp til 350 km/t," sa Rimac Automobilis administrerende direktør og grunnlegger, Mate Rimac. "Og ikke bare det, men den kan gjøre det igjen og igjen og slå alle andre ytelsesrekorder i prosessen."

Dette er en annonse:

Du kan se hele listen over rekorder her.

Rimac Nevera skal ha slått 23 rekorder på én dag.
Rimac Automobili


Loading next content