Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rings of Power har fått bedre mottakelse enn House of the Dragon ifølge ny rapport

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nesten samtidig har HBO Max og Amazon Prime lansert to enormt påkostede fantasy-serier basert på kjente lisenser; House of the Dragon og Lord of the Rings: The Rings of Power. Særlig sistnevnte har imidlertid vært innblandet i hele woke-debatten, men en bredere undersøkelse tyder på at det kan være serien som har blitt best mottatt - basert på Twitter-reaksjoner iallfall.

Medieselskapet Wettfreunde (som teknisk sett er et bettingselskap, men som også driver med uavhengig research) har publisert en rapport basert på 375 000 Twitter-innlegg der de offisielle hashtaggene til hver serie ble brukt for å uttrykke en mening.

Basert på disse anslås det at 35,3% av innleggene om House of the Dragon var overveldende positive, 17,7% var negative og 47% var nøytrale eller usikre. For Rings of Power var 47,3% av reaksjonene positive, 19,9% negative og 32,8% nøytrale.

Når det gjelder karakterer, ble Rhaenyra Targaryen nevnt mest i 23,6% av innleggene om House of the Dragon, mens Galadriel ble nevnt mest i Rings of Power med 30,1% av innleggene. Det skal imidlertid igjen påpekes at dette kun gjelder Twitter, for selv om datamengden er stor, er det ekstremt vanskelig å bedømme den kollektive meningen basert på dette - selv om det gir en indikasjon.

Følger du noen av dem og hva synes du om dem?

Rings of Power har fått bedre mottakelse enn House of the Dragon ifølge ny rapport


Loading next content