Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Mageseeker: A League of Legends Story

Riot Games har annonsert sin neste League of Legends spin-off

Det er kjent som The Mageseeker: A League of Legends Story og kommer til våren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har produsert ganske mange spin-off av League of Legends de siste par årene, ettersom utvikleren utvider franchisen på en mengde måter. Til dette formål har vi hatt Ruined King: A League of Legends Story og til og med Hextech Mayhem, men snart vil denne listen utvides ytterligere.

Riot Forge, publiseringsdivisjonen som håndterer disse spin-offene, har kunngjort at The Mageseeker: A League of Legends Story vil være det neste spillet som debuterer, at denne tittelen vil bli utviklet av Digital Sun , og kommer til PC og konsoller allerede i løpet av våren.

Spillet vil være en 2D hi-bit pixel action-RPG som setter oss i rollen som en rogue mage kalt Sylas. Utfordringen vår blir å lede en revolusjon som tar sikte på å knuse freden som eksisterer i kongeriket Demacia. Pressemeldingen avslører at dette er et "actionfylt fantasy-spill" for de som "ønsker å oppleve en historie om makt, identitet og rettferdighet."

The Mageseeker: A League of Legends Story

For å legge til denne kunngjøringsnyheten, avslørte Riot Forge også noen få biter av informasjon om noen andre spin-off-spill, inkludert at Convergence: A League of Legends Story kommer sommeren 2023, og at Tequila Works' Song of Nunu: A League of Legends Story debuterer høsten 2023 - og begge disse titlene kommer til PC, Xbox, PlayStation og Nintendo Switch.

Relaterte teksterLoading next content