Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Ristretto 512 er perfekt for miljøbevisste terrengkjørere.

Den elektriske sykkelen har forskjellige miljøvennlige designelementer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har vært ute etter å komme inn i dirtbike-scenen, men har hatt som mål å gjøre det på en mer miljøvennlig måte, kan produsenten Ristretto ha løsningen for deg.

Denne helelektriske sykkelen, kjent som 512, har en rekke miljøbevisste designelementer, inkludert en girkasse som er bygget for å produsere mindre støy mens den fremdeles gir 250 Nm dreiemoment. For å legge til dette har Catalina-batterisystemet blitt bygget for å sikre god varmespredning, og har til og med plass til en sikringsmodul og en Apple AirTag, samtidig som den fortsatt lover 100 miles rekkevidde i pedalassistansemodus og 45 miles rekkevidde ved full gass.

Siden 512 også er en hybridsykkel, har den et drivverk som inkluderer en enkelt hastighetskjede, noe som betyr at du kan komme tilbake til det grunnleggende og tråkke for å drive sykkelen hvis batteripakken går tom for juice.

Ristretto har sagt at 512 for øyeblikket er tilgjengelig for forhåndsbestilling med leveranser planlagt til 4. kvartal 2023, og sykkelen koster enten $ 3800 eller $ 4200, avhengig av om du tar tak i A20-versjonen eller den litt kraftigere A24-utgaven.

Dette er en annonse:
Ristretto 512 er perfekt for miljøbevisste terrengkjørere.
Ristretto


Loading next content