Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
River City Girls 2
Featured: E3 2021 Coverage

River City Girls 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

River City Ransom (også kjent som Street Gangs) er et av de mest ikoniske beat 'em up-spillene blant annet takket være dets RPG-mekanikker, som gjorde at det skilte seg ut i mengden.

Serien har dog gjort seg best i Japan, men for noen år siden gjorde serien et comeback i Vesten med River City: Tokyo Rumble på 3DS, og i 2019 fikk vi det suksessfulle River City Girls utviklet av WayForward.

I går kveld ble det annonsert at River City Girls for en oppfølger. Det skjedde under Limited Runs E3-presentasjon, hvor det også kom frem at det tidligere Japan-eksklusive Shin Nekketsu Kōha: Kunio-tachi no Banka fra 1994 kommer til Vesten som River City Girls Zero.

River City Girls 2 byr på nye angrep, fiender og spillbare karakterer, og det vil støtte både lokal og online co-op for to spillere. Det kommer neste år til PC, Switch, Xbox og PlayStation.

River City Girls 2

Relaterte tekster

0
River City Girls 2 annonsert

River City Girls 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

River City Ransom (også kjent som Street Gangs) er et av de mest ikoniske beat 'em up-spillene blant annet takket være dets RPG-mekanikker, som gjorde at det skilte seg...Loading next content